• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
Geen inhoud gevonden

Gevelreclame

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk wel een bedrijfspand. Onze tip: maak dan gebruik van gevelreclame! U kunt natuurlijk ook gevelreclame toepassen op andere gevels dan die van uw eigen pand. Door middel van gevelreclame kunt u het imago van uw bedrijf in ieder geval serieus versterken. Totaal Design is gespecialiseerd in het verzorgen van een professionele gevelreclame.

contact

gevelreclame

Soorten gevelreclame

Bij gevelreclame kunt u aan verschillende dingen denken. Misschien denkt u meteen aan blokletters? U kunt deze blokletters al dan niet verlicht op uw gevel aanbrengen voor een strakke, professionele uitstraling. Dat is pas effectief reclame maken! Al uw huidige klanten en passanten van het pand zullen de reclame tot zich nemen. Totaal Design kan u adviseren en van dienst zijn bij deze en andere vormen van buitenreclame.

U kunt ook kiezen voor gevelreclame door middel van freesletters. Deze worden op een bepaalde afstand van de muur geplaatst met behulp van zogeheten afstandhouders, waardoor u een zeer modern en strak effect kunt creëren,  ongeacht het soort wand. Dit is zeker een aanrader wanneer u wilt spelen met contrasten. Dat kan betekenen dat u met contrasterende kleuren werkt, of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke freesbelettering op een wand met reliëf. Er zijn volop mogelijkheden: informeer bij Totaal Design voor de mogelijkheden.

Reclameborden en verlichting

Bij gevelreclame wordt vaak meteen gedacht aan blokletters of freesletters. Een andere, voordelige manier is door een reclamebord op de gevel te plaatsen. Ook hiervoor heeft Totaal Design de nodige kennis in huis.

Combineert u een reclamebord of een andere vorm van gevelreclame met reclameverlichting, dan staat u ook ’s avonds in de schijnwerpers! Bij reclameverlichting kunt u denken aan bijvoorbeeld LED verlichting of lichtbalken. Totaal Design kan u over alle mogelijkheden informeren. Door middel van lichtreclame profiteert u dus dag en nacht van uw professioneel verzorgde gevelreclame!