• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
Geen inhoud gevonden

Carwrapping

Heeft u wel eens aan autoreclame gedacht? Wanneer u in het bezit bent van een bedrijfsauto, dan is deze manier van reclame maken efficiënt en voordelig. Uw doelgroep bevindt zich immers waar u zich ook bevindt, namelijk op de weg. Tussen alle grijze en donkere voertuigen valt uw bedrijfsauto door de carwrapping zeker op. Een rijdend visitekaartje dus, waarmee u potentiële klanten bereikt en uw bedrijfsimago versterkt. Een variant van autoreclame die sterk aan populariteit wint, is carwrapping.

Contact

test auto

Carwrapping, wat is dat?

Wanneer u kiest voor carwrapping, dan laat u als het ware uw auto inpakken met een dun laagje folie. Dit fenomeen is al mateloos populair in onder andere de Verenigde Staten, Canada en Groot Brittannië en waait nu over naar de Nederlandse markt. De populariteit van carwrapping is zeker te verklaren, want het kent vele voordelen.

Bij carwrapping wordt door de professionals van Totaal Design een dun laagje plakfolie aangebracht. Op deze folie staat uw reclameboodschap afgebeeld. Carwrapping vervangt dus de klassieke autoreclame door middel van (gespoten) lak.

Voordelen

Carwrapping heeft enkele grote voordelen voor de klant. Ten eerste is het laten aanbrengen van een carwrapping relatief goedkoop. Veel goedkoper dan de klassieke autoreclame door middel van lak. Daarnaast beschermt de folie de lak van uw auto. Uw reclameboodschap als beschermend laagje dus! Ook is de folie eenvoudig te verwijderen of verwisselen. Carwrapping biedt dus alle mogelijkheden tot geperiodiseerde autoreclame. Het leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor kortlopende acties.

Totaal Design

De professionals van Totaal Design kunnen u helpen bij carwrapping. Of u nu zelf een creatief idee heeft dat u wilt laten uitwerken, of dat u ook bij het ontwerp hulp nodig heeft: alles is mogelijk. En dat tegen een scherpe prijs!

Wij pakken uw auto in met gegoten vinyl van de beste kwaliteit, in alle kleurstellingen van uw wens. Neem voor alle mogelijkheden contact op met het team van Totaal Design.