top of page
het pand

Allround Signmaker

Ben jij een creatieve geest met een passie voor het omzetten van ideeën in visuele meesterwerken? Heb je ervaring als signmaker of in een vergelijkbare rol binnen de signindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround Signmaker bij Totaal Design Hoogeveen!

Ben jij gepassioneerd over creatieve omgevingen en breng je graag verfijnde reclame-uitingen tot leven? Heb je een voorliefde voor een goede dosis humor en ben je een doortastend persoon? Dan is de rol van allround signmaker bij Totaal Design absoluut jouw ideale uitdaging!

 

Als allround signmaker zal elke dag een nieuw avontuur zijn! Je krijgt de kans om de meest opvallende prints en beletteringen aan te brengen op diverse voertuigen. Ook zal je complete winkelpanden en gebouwen van binnen en buiten aankleden! Van grote merken tot de lokale ondernemer om de hoek, en van overheidsinstanties tot grote bedrijven. Onze klantenkring is divers en stimulerend! Dit is een geweldige en dynamische baan waarbij je (na een grondige inwerkperiode) zowel zelfstandig als in teamverband zult werken. We bieden je een inspirerende werkomgeving waarin je ervaringen kunt delen en samenwerken met je collega's. We zoeken naar een vakbekwaam individu met een diepe interesse en passie voor dit vakgebied.

Waar kom je te werken?
Bij Totaal Design! Sinds onze oprichting hebben we ons als bedrijf gespecialiseerd in zowel ontwerp als productie. Altijd strevend naar onderscheidende en verbluffende resultaten. Door onze diverse talenten kunnen we de ideeën of ruwe schetsen van onze klanten omzetten naar een volledige identiteit, grafisch ontwerp/concept of product. Op deze manier geven we bedrijven een visuele identiteit en maken we ze aantrekkelijker en prominenter zichtbaar.

We hebben in totaal 8 medewerkers. Gedrevenheid, eigenzinnigheid en humor staan centraal in onze bedrijfscultuur. We streven ernaar van elkaar te leren, elkaar te inspireren en geïnspireerd te worden. Het is voor ons essentieel dat collega’s zichzelf kunnen zijn en werk kunnen verrichten waar ze energie uit halen. In ons nieuwe duurzame pand hebben we heerlijke koffie en op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een ontspannen borrel uit de fles.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Enige ervaring in de sign is een pré

 • Technisch inzicht.

 • Vaardigheid in hands-on werk en creatief oplossingsvermogen.

 • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.

 • In het bezit van rijbewijs B is mooi meegenomen!

 

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris volgens de Sign CAO

 • Pensioenregeling.

 • Een fulltime positie.

 • Een werkgever die graag meewerkt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 • Jij leert van ons, en wij leren ook graag van jou.

 • Jaarlijks de leukste teamuitjes en gezellige kerstborrels met je collega’s.

 • Werken bij een van de meest inspirerende bedrijven in de regio.

Droombaan?

Klinkt dit als jouw droombaan? Stuur ons jouw CV en een motivatiebrief naar administratie@totaaldesign.com waarin je laat zien waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Wij kunnen niet wachten om van je te horen!

Sluit je niet helemaal aan op de functie maar heb je toch interesse? Solliciteer dan alsnog!

Spandoek montage
Autobelettering
Raam belettering
bottom of page