• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
Geen inhoud gevonden

Vlaggen

Het imago en de uitstraling van uw bedrijf komt tot uitdrukking in de details. Het totaalplaatje moet kloppen! Heeft u in uw marketingactiviteiten ruimte opgenomen voor reclame? Vast en zeker! De kans dat u reclame maakt door middel van vlaggen is misschien wat minder groot. Dat zou een gemiste kans zijn. Want wat beweegt, trekt de aandacht. De wind doet dus het werk als u kiest voor reclame door middel van vlaggen.

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een doek om reclame mee te maken. Dat is een goedkope, maar professionele manier van reclame maken. U kunt met doeken letterlijk alle kanten op. Kies het ontwerp, de maat en de kleuren die bij u passen! Totaal Design heeft veel ervaring in het ontwerpen en printen van allerlei soorten doeken.

contact

Vlaggen printen

Totaal Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van vlaggen en in het printen daarvan. Een vlag met een strak ontwerp heeft een uitstraling die mensen overtuigt. Kies voor een ontwerp dat past bij uw bedrijf. Kleurkeuze is geen belemmering: bij Totaal Design kunnen we alle denkbare kleuren ontwikkelen en printen.

Maar dat is nog niet alles: Totaal Design gaat voor een passend totaalpakket. U kunt dus ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van de vlaggenmast(en). Want zonder vlaggenmast, geen vlag natuurlijk! Ook vlaggen verzorgen wij in alle denkbare soorten. Ook voor bijvoorbeeld beachvlaggen bent u bij Totaal Design aan het juiste adres.

Doeken

Doeken, ze zijn er in alle vormen en afmetingen. Dat maakt ze dan ook uitstekend geschikt voor uw reclamedoeleinden! U kunt kiezen voor bijvoorbeeld spandoeken of hekwerkdoeken op maat. Het ontwerp van uw doeken is bij de ontwerpers van Totaal Design in goede handen. Natuurlijk kunt u ook voor al het printwerk bij ons terecht. Printen is mogelijk in alle kleuren: full-colour doeken trekken de aandacht!

Ook voor het laten maken en plaatsen van frames kunt u bij Totaal Design terecht. Wij hebben ervaring met bijvoorbeeld spandoekframes en textielframes. Informeer bij ons team naar de mogelijkheden!