• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
Geen inhoud gevonden

Printen

Heeft u reclame printwerk liggen? Bij Totaal Design zijn we gespecialiseerd in het printen van verschillende reclame-uitingen, zoals folie of stickers van alle soorten en maten, in alle kleuren van de regenboog. Zoals u wilt.

contact

printen

Folie printen

Het professionele team van Totaal Design is zeer bekwaam in het printen van folie, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor carwrapping. De folie die bij carwrapping op uw auto wordt aangebracht, is van gegoten vinyl van een prima kwaliteit. Door de geavanceerde technieken en materialen die wij gebruiken, is werkelijk alles mogelijk op het gebied van carwrapping.

Wij kunnen uw eigen ontwerp realiseren, of zelf een passend ontwerp maken dat past bij uw wensen en eisen. De kleurkeuze is geen enkel probleem: wij hebben de mogelijkheden in huis om elke kleur folie te ontwikkelen en printen.

Stickers printen

Stickers doen het goed als reclame-uitingen. Ze zijn er dan ook in alle soorten en maten, en het ontwerp is aan te passen aan de betreffende context en doelgroep. Totaal Design kan uw stickers professioneel voor u printen. U kunt denken aan keuringsstickers, magneetstickers, muurstickers, pictogramstickers, raamstickers, veiligheidsstickers, vloerstickers, en nog veel meer. Informeer bij Totaal Design naar de mogelijkheden.